Stream

Házicsoport a testnek és léleknek

kezek összeérnek

Kéthetente pénteken este 7-től három diósdi/érdligeti helyszínen is várunk szeretettel egy kis közösségbe ( 8-10 fő), ahol jókat beszélgetünk, Isten igéjét tanulmányozzuk és finomságokat fogyasztunk.

Megkérdeztünk néhány résztvevőt, mit jelent nekik a házicsoport.

„…egy olyan közösséget jelent nekünk, ahol a hitünket erősítjük, a tudásunkat bővítjük, a gondolatainkat megosztjuk és egymás terheit hordozzuk. Őszinte, hiteles emberekhez való csatlakozást jelent számunkra.”

„Nekem a házicsoport a kapcsolatokat jelenti. Emberként nem egy sziget akarok lenni ebben a világban, hanem szükségem van más emberek – testvérek társaságára. Örülök, hogy saját kis világomból kitekinthetek, kicsit része lehetek a többiek életének is. Jó érzés, ha valaki imát kér, vagy csak elmeséli, mi történt az elmúlt időszakban, akkor Atyámhoz fordulhatok, és közbenjárhatok érte is. (1. Péter 4:10 „Ki ki amint kegyelmi ajándékot kapott, úgy sáfárkodjatok azzal egymásnak, mint Isten sokféle kegyelmének jó sáfárai”) Jó együtt lenni, szeretve élni.”

Közösség. Baráti hangulat. Kávé, tea, sütemény. Őszinte beszélgetések magunkról, Istenről és az Ő üzenetéről. Imádság egymásért, közbenjárás egymás problémáiért.”

„Olyan közösséget jelent, ahol a hit adta közös szemléletnek köszönhetően különböző témákról beszélgethetünk. A hittel kapcsolatos élményeinket megoszthatjuk egymással, és erősítjük is egymást.”

Szeretettel várunk, ha csatlakozni szeretnél! Jelentkezés emailben!