zoom

Body & Soul FITNESS – ahol test és lélek találkozik

Szeretnéd jó zenére, segítő irányítással átmozgatni magad heti több alkalommal, helyben? Együtt könnyebb, gyere, erősödj, fejlődj, élvezd a zenét és a jó társaságot velünk itt Diósdon!

Hétfőn és csütörtökön 8.30-tól a Kék Géza Közösségi Házban, csütörtökön 18.30-tól a Paulus Közösségi Házban tornázunk egy órán keresztül. A reggeli órák után az érdeklődőknek beszélgetéseket is tartok lelki témákról.

A BodySoul Fitness egy nemzetközi szervezet, melyet 40 éve alapítottak az USA-ban. A fitness edzés cardio és erősítő elemeket tartalmaz különböző erőnléti szinteken, élvezetes, ritmusos zenére.

Célunk, hogy a résztvevők fizikailag és spirituálisan is erősödjenek, a gyakorlatoknak, a beszélgetéseknek és a közösségnek köszönhetően. A résztvevők mindenfajta edzettség nélkül is elkezdhetik a tornát.

Az edzők szerte a világon ugyanazt a képzést kapják, és ugyanazt a 3-6 havonta cserélődő, zenés koreográfiát tanulják meg tanítani, melyet profi és képzett edző-tanárok készítenek el. Hatékony, követhetőélvezetes órák, érdekes és mély beszélgetések várnak rád, ha csatlakozol. (vezetett beszélgetések csak a reggeli órák után)

Ha edzett vagy, ha nem, ha hívő vagy, ha nem, érted dolgozunk, hogy te is fejlődj, testben és lélekben egyaránt!

További információ angolul a szervezet honlapján található: https://bodyandsoul.org/vagy érdeklődni lehet Balassa Zsuzsánál a 06306707075-ös mobilszámon.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, hogy lásd a legfrissebb információt a diósdi órákról!