Stream

Köszöntő

Örömmel üdvözöllek a gyülekezetünk honlapján! Remélem, segítségedre szolgálnak az infók, amelyeket az egyre bővülő weboldalunkon találsz. Böngészd bátran, tudj meg rólunk minél többet.

Ha személyesen is szeretnél velünk találkozni, akkor szívesen látunk különböző programjainkon, alkalmainkon, például a vasárnapi istentiszteleten.

Ugyanakkor hisszük, hogy Isten nem csak „vasárnapi keresztyénségre” hív minket, hanem az egész életünkre szeretne hatással lenni. Ezért fontos számunkra, hogy közösségben legyünk Istennel és egymással is – és nem csak vasárnap. Mivel ez az Istennel való kapcsolat nem csak egy korosztály vagy társadalmi réteg kiváltsága, közösségünk szívesen lát kicsiket és nagyokat, fiatalokat és kevésbé fiatalokat, függetlenül attól, hogy milyen háttérből jönnek. Igen, ezt fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hiszen közülünk sokan nem keresztyén családból származnak, de vannak olyanok is, akik valamelyik nagyobb, ismertebb felekezetben nőttek fel. Ha gyülekezetbe járó, hívő keresztyén vagy, akkor bátorítunk, hogy erősítsd tovább saját, meglévő közösségedet. De ha váltanál, természetesen szívesen látunk.

Ha Diósdra vagy a környékre költöztél és evangéliumi (Krisztus-, és Ige központú) közösséget keresel, megtalálsz minket vasárnaponként 9:30-tól a Paulus Közösségi Házban.

Ha kíváncsiság van benned Isten, a hit, illetve a mindennapokban is megélt, az egész életet átható keresztyénség iránt, őszintén reméljük, hogy közösségünkben megtalálod majd a kérdéseidre a válaszokat.

Jézus vár rád, és mert neki fontos vagy – fontos vagy nekünk is!

Mottónk tehát: Közösség Krisztussal, közösség egymással… VÁRUNK MINDKÉT KÖZÖSSÉGBE!

Elöljárók