Stream

Mi a közös bennük?

Mi a közös egy atlantai számítógépes-játékfejlesztőben, egy rosswelli sportkajak-gyártóban, egy budapesti angoltanárnőben és egy csapat memphisi középiskolásban?

Mindnyájan arra fordították nyári szabadságukat, hogy diósdi gyerekekkel töltsenek el egy hetet a Paulus Evangéliumi Közösség egyik nyári táborában.

Hogy szeressék, etessék, szórakoztassák, tanítsák szt a nyaranta mintegy 160 gyermeket, aki részt vesz valamelyik sport-, angol- vagy biblia-táborunkban. Legyen a téma Szuperhősök vagy Noé bárkája, minden alkalommal jól szórakoznak amerikaiak és magyarok, önkéntesek és táborozók, ovisok, általános- vagy középiskolások, és könnyek között válnak el egymástól, remélve, hogy hamar eljön a következő nyár.

A Paulus Evangéliumi Közösség nem csak nyáron része Diósd életének. A 15 éve működő Mamakör-játszóház, az angol órák, a foltvarró klub, az egész évben nyitott Infinity tiniklub és az Ifi klub, a hittanórák, a külön nőknek, külön férfiaknak szóló meghitt, beszélgetős, együtt-gondolkodós események által ott vagyunk a város mindennapjaiban, közelebb kerülve Istenhez és egymáshoz. Ez tesz minket egy közösséggé.

A személyi jövedelemadód egyházi 1 százalékának felajánlásával te is részt vállalhatsz a közösség működésében, és tehetsz a programok megvalósulásáért. A rendelkezéshez használd technikai számunk: 1555. Ha nincs, vagy kevés a jövedelmed, akkor is rendelkezhetsz, nekünk minden felajánlás számít, jelzi támogatottságunkat. Teheted ezt postán vagy ügyfélkapun keresztül a civil szervezet számára adható egy százalékkal együtt vagy akár külön. Köszönjük! Nézz körül honlapunkon! www.paulusdiosd.hu

Paulus Evangéliumi Közösség