Stream

Kapcsolatok és élmények tiniknek

Havonta egyszer szeretettel várunk minden 7-12. osztályos fiatalt, aki szívesen tölt egy vidám szombat délutánt sok-sok játékkal, tartalmas beszélgetésekkel és a korosztályt érintő témákkal, amiket a Biblia tükrében vizsgálunk meg. Pizza és süti mindig várja a diákokat!

Helyszín általában a Kelenföldi Montázs Központ emeleti nagy terme (1119 Budapest, Etele út 55.).

Bővebb információ: Kissné Osztafin Ildikó 06303859723

Infinity felsősöknek

Kötetlen beszélgetésekkel, játékokkal várjuk a felső tagozatosokat vasárnapi istentiszteleteink ideje alatti foglalkozásainkra.

A Diósdi Eötvös József Általános Iskolában, a Kempelen Farkas Gimnáziumban, A Bethlen Gábor Általános iskola és Gimnáziumban, valamint a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban a fiatalok hittanóra keretein belül szerezhetnek ismereteket tanáraink segítségével a Bibliáról.

Nagy népszerűségnek örvendő nyári közösségépítő táboraink különböző témájúak (pl. sport, angol, Biblia), és minden felsős számára nyitottak.

Infinity középiskolásoknak

Az iskolaváltás, az új környezethez való alkalmazkodás nehézségei közepette sokat jelenthet egy biztos közösség. Ezt kínáljuk a középiskolás korosztálynak minden hónap 2. péntekén 18:00 órától a Paulus Közösségi Házban. Emellett havi rendszerességgel tartunk alkalmakat, ahol lehetőség van más ifi klubok diákjaival is találkozni. Az alkalmak időpontja a Programok menüpont naptárában található.

Az ifi klubokban a felnőttkor küszöbén álló diákok mindennapi problémáihoz kapcsolódó beszélgetésekre, játékokra éppúgy sor kerül, mint a Biblia tanulmányozására.

Népszerű nyári táborainkban az ifik életre szóló barátságokat köthetnek, ápolhatnak játékok, sport, beszélgetések során – középpontban a Biblia üzenetével.

859723