Stream

Közösséget építünk

Köszönjük az SZJA 1% felajánlásokat!

Így is tehetsz a Paulus Mozgalomért: rendelkezz személyi jövedelemadód 1+1 százalékáról jövőre is!

A Paulus Közösség az elmúlt 15 évben hozzávetőleg 2000 programot szervezett DiósdonBudapesten, Százhalombattán. Ott vagyunk az óvodákban, a sulikbanrendezvényeken, kínálunk sportolási és tanulási lehetőségeket, a nyári táboraink rendkívül népszerűek, A diósdi karácsonyi ünnepünket rendszerint 3-400 ember tiszteli meg részvételével. Budapesten a fiatal felnőtteket hozza össze rendszeresen a “Társas parti”, a “Nagy csoki kaland”, az “EQ napok” és az “Önindító műhely”. A programok által részt veszünk városaink mindennapjaiban, ez tesz minket egy közösséggé. 
További infók:
Paulus Budapest
Paulus Diósd

A jövedelemadód egyházi 1 százalékának felajánlásával te is részt vehetsz a közösség működésében és tehetsz a programok megvalósulásáért.
Az egyháztörvény újabb módosítása a vallási szervezetek besorolását a társadalmi támogatottság alapján állapítja meg. Ahhoz, hogy a programjainkkal továbbra is közöttetek lehessünk, átlagosan minimum 1000 fő jövedelemadója egyházi 1 százalékának felajánlására van szükség. A rendelkezés neked csak egy egyszeri döntés, erre hívunk most.
Segíts, hogy megvalósíthassuk a szolgálatainkat, mert

„FONTOSAK A GYERMEKEK, A CSALÁDOK, AZ EMBEREK”
Egyetértünk?  1-et értük!

Hogyan?

online ikon

Online:

A NAV SZJA 1+1%-os formanyomtatványa kitöltésével (eszja.nav.gov.hu).
További információt digitális formában a NAV által elkészített bevallásban találsz.

papir ikon

Papíralapú nyomtatvány kitöltésével:

Figyelem! Ha szeretnél rendelkezni és szükséged van segítségre, akkor vállaljuk, hogy eljuttatjuk a rendelkezésedet a NAV-hoz postai úton a postaköltséget átvállalva. Ehhez a lenti láblécben lévő email címre várjuk az adataidat  (név, lakcím, adóazonosító jel).

 
 
Egyházi 1%
Paulus Evangéliumi Közösség,
technikai szám:
1555

Civil 1%
Paulus Alapítvány,
adószám:
18696413-1-13